100 szóban Budapest – Happy Hours

Written by on 2020. 09. 09

A 👉Happy Hours👈 és Jazzkovács László mai vendége Varga Cili, a 100 szóban Budapest szervezője!

100 szóban Budapest facebook

Immár hetedik alkalommal hirdeti meg a 100 szóban Budapest című történetíró pályázatot a Mindspace csapata. A beküldött történetek műfaji megkötés nélkül legfeljebb száz szóból állhatnak, és valamilyen módon Budapesthez kell kötődniük. A legjobbakat szakmai zsűri választja ki. A pályázók szeptember 30-ig küldhetik be a munkáikat online. A fődíj 100 000 forint, és idén is külön díjazzák a 18 éven aluliakat.

Emellett néhány pályaművet októberben megzenésítve adnak elő a Margitszigeten, a legjobb 12 történethez kortárs grafikusok készítenek illusztrációkat, a legjobb 100 pedig megjelenik egy POKET kiskönyvben. Az eredményhirdetés novemberben lesz.

A pályázat megszervezését ezúttal is a Mindspace csapata vállalta magára. A non-profit szervezet célja, hogy minél több módon járuljon hozzá egy élhetőbb város megteremtéséhez. Ennek érdekében kulturális és szakmai eseményeket, játékokat, illetve pályázatokat szervez. A 100 szóban-kezdeményezés eredetileg Dél-Amerikából indult, ahol hosszú évek óta nagyon népszerű a pályázat. A magyar szervezők szerint a felhívásban az a nagyon vonzó, hogy mindenkihez szól: kortól-, nemtől-, lakóhelytől-, nemzetiségtől-, mindentől függetlenül.

Ma a 👉Happy Hours👈-ben Varga Cili mesél nekünk az eddigi évek tapasztalatairól, illetve arról, mi mindenre számíthatunk idén!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Forrás, további információ: 100szobanbudapest.hu

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió