2020 legjobb halloweeni dekorációi

Written by on 2020. 10. 21

A világ 2020-ra teljesen megváltozott, és ez nem csak a mindennapokban, de a 2020-as halloweeni dekorációkban is meglátszik. Minden sokkal ijesztőbb lett, ezért mindazok mellett, amik ebben az évben történtek, nem biztos, hogy idén a töklámpás lesz a legfélelmetesebb díszítő elem.

Idén az emberek egy teljesen új szintre emelték a halloweeni díszeket. A Bored Panda weboldala összeállított egy listát a legjobbakból, mi pedig elhoztuk a TOP 10-et, tele aktuális, fájdalmasan vicces és átkozottan kísérteties Halloween-dekorációs ötletekkel.

1. Félelmetes ötlet

2. Holttesteket cipelő játékbabák

3. “A legrémisztőbb dolog, amire gondolni tudtam”

Miranda Enzor, a “Spooky Little Halloween” blog írója elmondta, hogy, mint minden évben, idén is az éppen aktuális események ihlették a legtöbb halloweeni dekorációt, így a koronavírus kulcstémává válása egyáltalán nem meglepő.

”Az emberek arra használják a díszítést, hogy egy kis kommentárt vagy humort szőjenek az egyébként nagyon is komoly helyzetbe” – magyarázza Miranda.

4. Nem volt hajlandó felvenni a maszkot

5. A csontvázak Zoom beszélgetése

6. Kihagyhatatlan bulinak tűnik

A többi dekorációs trend mellett a már meglévő anyagok újrahasznosítása minden évben gyakori. Vannak olyanok is, akik a halloweeni dekorációt karácsonyi díszekkel egészítik ki.

Miranda szerint a legjobb halloweeni dekoráció az, ami a kísértetiességet humorral és hülyeséggel ötvözi. “Attól függően, hogy ki, miként ünnepli, a Halloween lehet könnyed, szórakoztató, sőt egészen ostoba ünnep is. Minden évben szeretem látni, ahogyan az emberek elszórakoznak a dekorációval – zárta sorait az írónő.

7. Halloweeni maszk egy kicsit más értelemben

8. Félelmetes fűnyírás

9. Halloweeni dekoráció 10/10

10. Felelősségteljesen védik a házat


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió