7 Virtual Jazz Club: indul a tehetségvadászat!

Written by on 2018. 06. 14

A 7 Virtual Jazz Club online versenye még várja a nevezéseket. A legjobb 25 éven aluli kategóriában különleges díjakat is osztanak.

A versenyre a világ minden tájáról várják a jelentkezőket, kortól, nemtől, zenei múlttól és háttértől függetlenül. A pályázat nyertese 2000 eurót kap (kb. 600.000 forint) majd és hirdetési lehetőséget. A legtehetségesebb fiatalok pedig 700 eurót (kb. 210.000 forint), és a Talkit Publishing Production jóvoltából egy másik különleges lehetőséget is. Találkozhatnak a Talkittel, megmutathatják az egyik személyes projektjüket és profi útmutatást kaphatnak a karrierjük folytatásához. Az a versenyző, akinek a darabja a legsikeresebb lesz az online közönségszavazáson, szintén jutalomban részesül, ő 500 eurót (kb. 150.000 forint) vihet majd haza.

A résztvevő zenészeknek, akár csoportban, akár szólistaként indulnak, egy kis regisztrációs díjat kell fizetniük és beküldeniük egy rövid, maximum 7 perces videót a műsorukkal. A beküldött pályázatokat nemzetközi Jazz-szaktekintélyek értékelik majd, akiknek a legelismertebb zenei újságíról, illetve zenészek és zeneoktatók segítenek majd.

A versenyre ezen a linken lehet jelentkezni.

Jazzy dalverseny

Mi pedig idén 10. alkalommal hirdetjük meg a Jazzy Dalverseny pályázatot. Az idén jubiláló verseny célja, hogy minél több magyar művésznek adhassunk lehetőséget a bemutatkozásra, ezáltal is támogatva őket hírnevük és ismertségük építésében. Emellett természetesen szeretnénk zenei repertoárunkat is olyan új magyar dalokkal bővíteni, amelyek eddig még nem kaptak teret. Az elmúlt évek során már közel 400 ilyen, kifejezetten a Dalversenyre benevezett dal került a rádió repertoárjába, így a nagyközönség elé.

Hogyan nevezhetsz?

A versenyre jelentkezni kizárólag elektronikus úton van lehetőség. A jelentkezéseket a dalverseny@jazzy.hu e-mail címre várjuk, az innen letölthető nevezési lap kitöltésével és a pályamű SoundCloud linkjével.

A jelentkezés benyújtásával a pályázó automatikusan elfogadja és tudomásul veszi a pályázati feltételeket.

A pályázati feltételek itt olvashatóak.

Kép: Freepik

Forrás


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió