A 10 legkreatívabb óriásplakát design

Written by on 2021. 01. 13

Az Inrix kutatóintézet 2018-ban készített kutatása szerint egy budapesti autós átlagosan 162 órát tölt a dugóban (ezzel a magyar főváros a harmincadik helyen áll a 38 ország több, mint 200 világvárosát tartalmazó listán). Rengeteg időt töltünk forgalomban és ez azt jelenti, hogy számos lehetőségünk van kinézni az ablakon és fürkészni a tájat egészen addig, amíg egy hirdetőtáblán meg nem akad a szemünk.

Abban a két másodpercben, amíg elidőzünk az óriásplakáton, a különböző márkák megkapják a lehetőséget arra, hogy meggyőzzenek minket arról, hogy életünk nem lehet teljes a termékük nélkül. Annak ellenére, hogy a hirdetőtáblák többsége túlságosan unalmas ahhoz, hogy elgondolkozzunk a reklámozott terméken, van néhány ötletes plakát, amely mágnesként vonz minket a legközelebbi szupermarketbe.

Engedjétek meg, hogy bevezessünk titeket az intelligens, kreatív és “egyszerűen zseniális” óriásplakát-parkunkba, ahol a hirdetések olyanok, mint maguk a műalkotások. Az interaktív, időjárásra és napszakra reagáló, többdimenziós plakátok garantáltan arra ösztönöznek, hogy két másodpercnél több időt tölts a reklám befogadásával.

1. Műanyag hullám + Chris Hemsworth egy szörfdeszkán = sikeres figyelemfelkeltés

 

2. “Csak annyit használj, amennyire valóban szükséged van”

 

3. Csípős, az biztos (Dabur, India)

 

4. Remek reklám

 

5. Kreatív…

 

6. “Védd őket, mielőtt még teljesen eltűnnek” – plakátkampány

 

7. Mindig naprakész tájékoztatás az időjárásról

 

8. Lásd a történetnek mindkét oldalát

 

9. Éjszaka jelenik meg, amikor senki sem számít rá…

 

10. “Óriás”plakát A hangya c. filmhez

További kreatív óriásplakátok: boredpanda.com


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió