A brand safety-ről a reklámszakma nagyjaival – L20 #2

Written by on 2021. 02. 17

Kéthetente L20 a 90.9 Jazzy Márkamonitor című műsorában. A Lounge Grouppal együttműködésben készülő sorozatban ezen a héten is érdekes téma kerül terítékre. A Márkamonitor mai vendégei Kassitzky Attila, a Dotcreative ügyvezető igazgatója, valamint kollégája, Papp Zoltán médiaigazgató.

Kassitzky Attila és Papp Zoltán

Kassitzky Attila 20 évet dolgozott a reklámszakmában, korábban full service ügynökségeknél, az elmúlt években már főleg online területen. Kollégája, Papp Zoltán vérbeli digitális szakember, az elmúlt tíz évben az foglalkoztatta, hogy miként lehet a leghatékonyabb online média kampányokat elkészíteni.

A beszélgetés a brand safety, azaz a márkabiztonság körül forog. Mit jelent ez az online világban, mikor merült fel élesen a probléma, milyen veszélyek leselkednek márkánkra az online térben?

Kinek van dolga a jelenséggel? Mit tehetnek a kiadók, a médiatulajdonosok, a márkatulajdonosok, az ügynökségek? Milyen eltérő szempontok, eltérő érdekek merülhetnek fel az érintettek között, és hol vannak a közös metszetek?

Gyakorlati példákon, jellemző eseteken keresztül nézzük meg, milyen konkrét márkabiztonsági problémák jelentkezhetnek a kampányok során, és azt is megbeszéljük, milyen eszközök bevetésével lehet ezeket elkerülni.

Kezdés: 19:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Szakács László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió