A Budai Várban világsztárokkal lép fel Leslie Mandoki

Written by on 2022. 07. 26

A Mandoki Soulmates 30 éves jubileumi koncertet ad Szentháromság téren augusztus 19-én. A Grammy-díjas tagok sorát felvonultató formáció előadásán olyan sztárok működnek közre, mint Al di Meola, Mike Stern, Richard Bona, Nick van Eede, Randy Brecker, Till Brönner és Tony Carey.

Természetesen a hazai zenei élet nagy nevei sem hiányozhatnak: ott lesz Charlie, Szakcsi Lakatos Béla, Keresztes Ildikó, valamint Deák Bill Gyula is!

Ez már önmagában is lenyűgöző felállás, viszont a zenekart a fiatal felfedezett Max Merseny, valamint az indiai szitárvirtuóz Deobrat Mishra és az olasz jazz harmonikás Fausto Beccalossi színesíti.

A Mandoki Soulmates az elmúlt három évtizedben sikeresen és ízlésesen vegyítette a jazz-es elemeket a progresszív rock hatásokkal. Ezen az estén sem lesz másképp, igazi örömzenére számíthatunk lenyűgöző tudású zenészek tolmácsolásában!

A Soulmates zenésztársak eddig összesen több mint 35 Grammy-díjat nyertek el, az eladott hanghordozók száma pedig meghaladja a 350 milliót, ami a világsztároknak köszönhetően is egyedülálló: a legendás együttesek frontemberei és zenekarvezetői nem egyszerűen egy zenekart alkotnak, hanem értékközösséget is, amelynek figyelemfelhívó szándéka van.

Leslie Mandoki a saját zenéje mellett producerként is aktívan alkot. Stúdiójában, amely Európa legnagyobb zenei komplexuma, olyan sztárok lemezeit gondozta mint például Chaka Khan, Phil Collins, Lionel Richie és Jennifer Rush. Leslie 40 éve alapította világhírű lemezstúdióját, ami idén plusz jubileumi ünneplésre ad okot.

 

A Happy Hours vendége: Leslie Mandoki

Adásban: 2022. 07.26. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 

 

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió