A Chameleon Jazz Band vezetője a Happy Hoursben

Written by on 2021. 05. 31

A Chameleon Jazz Band dupla lemezbemutató koncerttel tér vissza újbudai törzshelyére, a Montázs Art Café színpadára. A Happy Hours mai telefonos vendége Bálint Rezső harsonás, a Chameleon Jazz Band vezetője!

A szerdai és csütörtöki műsor vázát az új, STORIES című, saját kompozíciókból álló album dalai alkotják, de természetesen az előző anyagok legsikeresebb slágerei is felcsendülnek majd. Különleges, meglepetésekkel teli, baráti hangulatú estekre számíthatnak a rajongók.

A Chameleon Jazz Band az elmúlt években 9 európai ország 50 városban több mint 350 koncertet adott. Vendégművészei között megtalálhatók Magyarország és Európa legelismertebb és legkedveltebb előadóművészei, de lehetőséget adnak ifjú zenei tehetségek bemutatkozására is. A Chameleon Jazz Band vendégművészei voltak – a teljesség igénye nélkül – Berki Tamás, Charlie, Hajdu Klára, Horváth Misi, Kozma Orsi, Malek Andrea, Náray Erika, Szulák Andrea, Feng Ya Ou.

Számos tematikus estjük vált ismertté az elmúlt időszakban, de legnagyobb sikereiket kétségkívül egész estés show-műsoraikkal aratják. Különleges hangulatú és egyéni stílusú koncertjeik fesztiválokon és zenés klubestek alkalmával is igényes szórakozást garantálnak.

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: jazzma.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió