Félig autó, félig motor – az optimális háromkerekű

Written by on 2020. 03. 21

A Vanderhall Motor Works “Venice GT”-je az optimális alkalmatosság azok számára, akik feltűnést akarnak kelteni a városban.

Félig autó, félig motorkerékpár – az olyan háromkerekűek, mint a Vanderhall Venice GT-je, egyre növekvő szegmensei a gépkocsik világának. Ez a járműkategória ötvözi a két- és négykerekű világ jellemzőit egy olyan egyedi élmény megteremtésének érdekében, amelyet semelyik másik jármű nem ad meg.

A Venice GT-t a General Motors által gyártott, 1485 köbcentis inline-4 hajtja. Ugyanezt az LFV generációs motort használja a 2016-os Chevrolet és az újabb Malibu is. A keresztirányban felszerelt motorhoz egy 6 sebességes automata váltó csatlakozik.

A járműbe ülve nehéz nem lenyűgözve lenni a Venice testreszabott belső tere láttán. A gyönyörű faszemcsés kormánykerék, a finom varrású bőrülések és repülőgépes stílusú mutatók a Vanderhall prémium minőségéről árulkodnak. A LED-es világítás és a nagy hatótávú fényszórók pedig hozzásegítik a sofőrt a sötétben való könnyű vezetéshez.

Kényelmi funkciói is egyedülállóak: a járgány elektronikusan fűtött ülésekkel, autó-típusú fűtő berendezéssel és ventilátorral rendelkezik. Két sztereó-hangszórója Bluetooth-kompatibilis, valamint az iOS-alapú telefonok összekapcsolásával több funkciót is kínál.

Klasszikus vonalaival és testreszabott funkcióival A Venice GT 2020. egyik legmodernebb háromkerekűje, mely elhomályosítja a határvonalat a hagyományos kabrió és a klasszikus nehézsúlyú motorkerékpár között. Ára 33,950 dollár, ami jelenleg körülbelül 11 millió forintnak felel meg.

Forrás

A kép a videóból lett kiragadva.


Continue reading

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió