A JAZZY LIVE SZÍNPADÁN: POCSAI KRISZTA-SCHNEIDER ZOLTÁN DUÓ

Written by on 2016. 02. 04

Augusztus 18-án ismét Jazzy Live az Opus Jazz Clubban. A zenéről ezúttal a Pocsai Kriszta – Schneider Zoltán Duó gondoskodik 21 órától. Pocsai Kriszta a középiskolát klasszikus zongora szakon végezte el, majd 1998-ban a Zeneakadémia Jazz Tanszékén jazzének szakon diplomázott.

 

A BMC ajánlója: “Pocsai Kriszta ma már nemcsak énekesnőként és zenepedagógusként, hanem logopédusként és hangterapeutaként is dolgozik. 2011-ben önálló előadói-szerzői lemeze jelent meg Home at last címmel. Dalaiban – melyek közt szvinges, groove-os, latinos hangulatú, vagy éppen ballada is található – pillanatnyi hangulatokat, élete bizonyos időszakaira jellemző érzelmeket, gondolatokat fogalmaz meg. Saját kvintettje mellet gyakran lép fel különböző duó formációkban is. Az Opusban legutóbb a hazai jazz zongoristák doyenjével, Szakcsi Lakatos Bélával hallhattuk. Partnere ezúttal zenekarának gitárosa, Schneider Zoltán, akivel tökéletes összhangban szólalnak meg szerzeményei.”

 

Jegyek 1300 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió