A Jóbarátok egyik írójának komédiáját viszi színpadra az Orlai Produkció

Written by on 2022. 01. 24

A balkonmizantróp esete a szomszéd lánnyal: az Orlai Produkció következő bemutatója a “Balkon kilátással”.

A darab írója Wil Calhoun, aki olyan, Magyarországon is hatalmas rajongótáborral rendelkező sorozatokban dolgozott, mint a Jóbarátok, az Elvált Gary, a Whitney élete vagy a Gracie és Frankie. Nem véletlen, hogy ez a romantikus komédiája is rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos, hol vérre menő, hol pedig röhejes természetrajzát. Az előadás főszerepeit Péter Kata és Ötvös András alakítják.

A történet helyszíne két egymásra néző erkély. Az egyiken Alvin, aki képtelen felvenni a ritmust a világgal. Inkább elszigeteli magát, és lakásába zárkózva találja meg a vágyott nyugalmat, könyvekkel és sportközvetítésekkel. A szemben levőn azonban egyszer csak megjelenik a lehengerlően vidám és rendíthetetlen Karen, és a világ máris újból kézzel fogható közelségbe férkőzik. Összecsap két szemben álló nézőpont, férfi és nő, optimista és pesszimista, Jin és Jang. Azt pedig már mi is jól tudjuk, milyen, amikor nem léphetünk egymáshoz másfél méternél közelebb.

A darabot vasárnap Gödöllőn,  jövő szerdán pedig a Belvárosi Színházban játsszák. A Happy Hours hétfő délutáni vendége Ötvös András színművész!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter

További infó, kép: orlaiprodukcio.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió