A K&H csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója a Márkamonitorban

Written by on 2022. 03. 16

A szerda esti Márkamonitor vendége Horváth Magyary Voljc Nóra, a K&H csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója!

Horváth Magyary Voljc Nóra kereken húsz éve kezdte pályafutását a K&H Csoportnál, de rutinmunkát végezni soha nem volt ideje, hiszen a pénzügyi szektor folyamatos átalakulásban van, amit időnként válságok is nehezítenek.

„A 2008-as válság a vagyonunkról szól, a covid az életünkről.” – mondta Nóra másfél évvel ezelőtt, amikor legutóbb beszélgettünk a stúdióban. Az e heti műsorban pedig óhatatlanul az Ukrajna elleni orosz agresszióról kell beszélnünk, ami az életünket és a vagyonunkat egyaránt érinti. A bankszektor a tavalyi évet kiemelkedő profittal zárta, de milyen következményei lesznek a mostani feszült helyzetnek, a szankcióknak?

Beszélünk majd a Márkamonitor egyik kiemelt témájáról, a fenntarthatóságról is, amit a háború árnyékában sem lehet félretenni. Mi a dolga ezen a területen egy banknak, mit jelent az ESG a befektetőknek, csak jó fejek vagyunk a környezettudatossággal, vagy profitot is hozhat?

Kitérünk az innovációra is, ami a pénzügyi szektorban szinte kizárólag a digitalizációról szól. Mennyire vagyunk fogékonyak az újdonságokra, mit tanultunk és mi mindent alkalmazunk napjaink fejlesztéseiből, és barátunk-e fintech?

Végül, de nem utolsó sorban beszélgetünk arról is, mit hoz a piacon a közeljövő.

Kezdés: 19:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Szakács László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió