A kódolók maratonja

Written by on 2022. 10. 14

Ismét megrendezik Budapesten a JunctionX Budapest hackathont. Ingyenes jelentkezéssel és többmillió forintos összdíjazással várják a fiatal innovátorokat.

A rendezvény négy évvel ezelőtt indult hódító útjára, mára pedig a nemzetközi tech közösség egyik kedvencévé vált. A jövő hét végi, 48 órás, maratoni innovációs verseny a több millió forintos összdíjazás mellett azzal vonzza leginkább a résztvevőket, hogy olyan kihívásokra kereshetik a választ, melyekkel valóban megváltoztathatják a világot.

A jelentkezőket idén egy speciális tréning nap is várja a felkészülés jegyében, a kétnapos hackathonra pedig még jelentkezhetnek az érdeklődők – regisztrációs díj nélkül.

Az esemény a kreatív IT-fejlesztők egyik legnépszerűbb nemzetközi találkozópontja. A siker egyik titka, hogy bár az indulókra kemény 48 óra vár, melynek során kiváló fejlesztői tudásukat is meg kell csillogtatniuk, mindez mégsem elég: a győzelemhez olyan kiváló ötletekre van szükség, melyek nem csupán gyakorlatba ültethetők, de emellett a korunk emberét foglalkoztató problémákra is választ adnak.

A JunctionX Budapest ismét hibrid formátumban várja a jelentkezőket, és habár a személyes részvétel különleges közösségi élményt nyújt a nevezőknek, az online térben is érdemes csatlakozni. Az idei hackathon helyszínét a Budapest szívében, a Király utcában található The Spot biztosítja.

 

A Happy Hours vendége: Varga Károly, a JunctionX hackathont szevező CraftHub egyik alapítója és vezetője

Adásban: 2022.10.14.

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió