Bedy Krisztina és Sztaniszláv András a Márkamonitor vendégei

Written by on 2022. 06. 29

Márkamonitor vendégei Bedy Krisztina, az Avantgarde Group ügyvezetője és Sztaniszláv András, a Magyar PR szövetség elnöke.

Beszélgetésünk apropója a PREXA 2022 díjátadója, amelyen az Avantgarde Group nyerte az Év Ügynöksége címet. Korábban beszéltünk már a PR Szövetség által kiírt PREXA (Prix d’ Excellence) díjról, most felfrissítjük az ezzel kapcsolatos ismereteinket: mikor jelent meg az idei a kiírás, milyen kategóriák voltak, hogyan zajlott a pályázat, a zsűrizés, a nyilvános prezentációk, és kiket díjazott a szövetség a díjátadó gálán június 23-án.

Megbeszéljük azt is, hogyan zajlik ez a folyamat pályázói oldalról: hogyan készül a megmérettetésére az ügynökség, miként választja ki a benevezett munkákat a számtalan kedvenc közül, mennyi munkát igényel a pályázati anyag összeállítása, hogyan készülte fel a prezentációra?
Kitérünk arra is, mennyit ér ma egy szakmai díj, mire jó a pillanatnyi büszkeségen kívül, hogyan reagálnak rá a megbízók, lesz-e ebből több megbízás, több bevétel, hogyan fogja kommunikálni a sikert az Avantgarde?

Végül, de nem utolsó sorban azt is megbeszéljük, az idei tapasztalatok fényében tervez-e a változást az MPRSZ, miben lehet más a PREXA 2023, mikor jön az új kiírás?

 

Kezdés: 19:00

Adásban: 2022.06.29.

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Szakács László

 

 

 

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió