A mozikba is visszatér az élet: két új szabadtéri mozi nyit Budapesten

Written by on 2021. 06. 15

A még nem beoltottaknak külön jó hír, hogy szép számmal nyitnak a szabadtéri mozik is a fővárosban: mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.

Négylábú kedvenceink is velünk tarthatnak, és egy jó sörözéssel vagy kávézással is egybeköthetjük az élményt. A most nyitott KULTIK mozik ráadásul nyugágyakkal, óriás babzsákokkal és rendezői székekkel várnak. A hang és kép szempontjából sem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen a teraszokon is olyan technikai megoldások lesznek, mint a plázák vetítőtermeiben. A KÖKI Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, és itt egy egyedülálló airscreent használnak. Ez az óriási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, és habár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is.

Olyan vadonatúj premierfilmek is érkeznek, mint a Halálos Iramban 9, a Hang nélkül 2, vagy épp az Egy igazán dühös ember. Ám a kínálat még ennél is színesebb, hiszen akár koncertfilmeket is nézhetünk a szabadban: a KÖKI Teraszon pénteken például a Bon Jovi új koncertilmjét, a Drive in night-ot tekinthetjük meg. Ha éppen nem moziznánk, a teraszok akkor is különleges programoknak adnak otthont: a nyár során bábszínházi előadással, divatbemutatóval , bloggertalálkozóval, és filmfesztivállal is készülnek. Hogy mikor éppen mi zajlik a teraszokon, azt a KULTIK Terasz és a KULTIK Köki Facebookján tudjuk nyomon követni.

A Happy Hours mai vendége Horváth-Simon Szilvia, a KULTIK Terasz marketing munkatársa!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió