A nő, akinek énekhangja felrobbantotta az internetet, meghivást kapott Amerika egyik legnézettebb showjába

Written by on 2020. 02. 27

Charlotte Awbery, akit mindenki csak úgy ismer a világon, hogy “a nő, aki a metró aluljáróban hatalmasat énekelt”, most meghívást kapott az amerikai Ellen Showba, hogy ott is elénekelhesse a dalt.

Ellen DeGeneres Emmy-díjas humorista, akinek jelenleg a nevével fémjelzett talk showja Amerika egyik legnézettebb műsora. Ellen híres arról, hogy az interneten felkapott történeteket tovább viszi a műsorába és felkarolja azokat az embereket, akik kevesebb figyelmet kapnak, mint amennyit megérdemelnének.

Ez történt Charlotte-tal is, aki a véletlen folytán belekerült egy olyan videóba, amiben az utca embereinek kellett befejezni az elkezdett zeneszöveget. A videó készítője nem számított arra, hogy valaki akkorát fog énekelni, mint Charlotte, amikor megkérte a nőt, hogy folytassa a Shallow dalszövegét.

Ellen szeretett volna többet megtudni a nőről, ezért meghívta őt műsorába. Kiderült, hogy Charlotte 15 éve énekel esküvőkön, bálokon és éttermekben, de ekkora figyelmet még sohasem kapott. A videót már több, mint 60 millióan látták világszerte és Charlotte Instagram követői is felmentek hirtelen 4000-ről 400.000-re.

Apukám mindig azt mondta, hogy akárhol vagyok, csak énekeljek és sose adjam fel. Igaza volt”

– mondta az Ellen Showban Charlotte, aki még mindig nem tudja felfogni azt, ami történik körülötte.

Charlotte lehetőséget kapott, hogy végigénekelje Lady Gaga és Bradley Cooper slágerét, és mit is mondhatnánk… élt vele.

 


Continue reading

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió