A Pablo and the Escobars legújabb számát hozza el nekünk a zenekar basszusgitárosa

Written by on 2021. 10. 03

A ma esti Jazzy Hungarikum első vendége Faigl Zoltán, a Pablo and the Escobars basszusgitárosa!

Megjelent a Pablo and the Escobars új klipje, Where the sun goes down címmel. A klip alapötletét az adta, hogy a külső szemlélők sokszor teljesen mást látnak az életünkből, mint ahogyan az a valóságban történik. A történet párhuzamba állítja a külvilágnak mutatott valóságot, a tényleges valósággal, ezen keresztül bemutatva egy nő bántalmazó kapcsolatát. A történetben megjelenő konfliktust egy gyilkosság képei árnyalják tovább, de vajon ki a valódi bűnös?

A Where the sun goes down szövege egy meglehetősen mély témából merít, ezért a képi világ és a sztori is adta magát. Mivel a kapcsolaton belüli erőszak, sokszor rejtve marad a külvilág elől, ezért próbálták ezt a klipben is érzékeltetni azzal, hogy a cselekmény két szálon fut: az egyik, amikor a kifelé mutatott boldogság jelenik meg, a másik pedig a rejtve maradó agresszió.

“A Syndrome Production-nel készült anyag forgatása összesen négy helyszínen zajlott, és rengeteg barátunk vett részt az előkészítésben, a helyszín biztosításban, az eszközök beszerzésében, valamint a különböző karakterek megformálásában, amit ezúton is nagyon köszönünk” – mondta Pablo (Takács Tibor), aki a szervezés és a logisztikai feladatok nagy részét magára vállalta a felvételek előkészítése alatt.

A Pablo and the Escobars most sem tétlenkedik, a Where the sun goes down után a zenekar már egy újabb klippen dolgozik, valamint Október második felére elkészül egy öt dalt tartalmazó EP, melynek lemezbemutatóját Október 30-án tartják Budapesten, a Robotban.

Kezdés: 19:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Bokros László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió