A Random Trip Allstars a Budapest Park Segélykoncertjén jövő szerdán!

Written by on 2022. 04. 14

A Park a nyitónapon egy segélykoncerttel indít, aminek teljes bevételét négy, a krízishelyzetben is példamutatóan helytálló szervezetnek, a Budapest Bike Maffiának, a Magyar Vöröskeresztnek, a Migration Aidnek, és az UNICEF Magyarországnak ajánlják fel.

A szervezők és a résztvevők saját eszközeikkel, illetve a közönség segítségével szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a nehéz helyzetben lévő, háború által felforgatott életű emberek helyzetét jobbá tegyék.

Segítségül hívták a Random Tripes barátaikat, akik több, mint egy évtizede működő improvizációs közösségükkel egy igazi A-listás csapatot hoztak össze a jó ügy érdekében, olyan nevekkel, mint Lylit (ex-Parov Stelar), Big John Whitfield, Sena és MC Kemon (Irie Maffia), Saiid (Akkezdet Phiai), Schoblocher Barbara (Blahalouisiana), Péterffy Lili, 6363, Szendrői Csaba (Elefánt), Vitáris Iván, Eckü, Saya Noé, DJ Q-Cee, Delov Jávor, Dés László, és az Analog Balaton.

A koncert egy igazi, három órás zenei utazás lesz öt különböző zenei stíluson keresztül: Soul, Nu Jazz,  R’n’R, Hip-hop és Electro. A Happy Hours csütörtök délutáni vendége Delov Jávor dobos!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió