A VIP páholyban Illés Adorján, aki négy év alatt körbebiciklizte a Földet

Written by on 2022. 01. 16

A VIP páholy, a 90.9 Jazzy magazinműsora hetente jelentkezik a sportvilág legfontosabb eseményeivel. Összefoglalók, előzetesek, esélylatolgatás, elemzések, valamint a műsor meghívott vendégei, akik kiemelkedő tevékenységükkel a sportélet aktív szereplői.

Fotó: Meandmybicycle.love / Facebook

Ezen a héten az a fiatalember lesz a vendégünk, aki 4 év, 10 nap alatt kerülte meg a Földet. Biciklivel! A Baj községből származó Illés Adorján mindenét eladta, hogy körbebiciklizze a bolygót. 2015 nyarán indult, 2019 június 21.-én ért haza, ezalatt 45 500 kilométert tekert.

Mennyire kell elszántnak lenned ahhoz, hogy egy szép nyári nap felpattanj a bringádra és nekivágj a nagyvilágnak? 2-3 hátizsákkal, meg ami ezekben elfér. Milyen motiváció szükségeltetik ahhoz, hogy feladd a jól fizető mérnöki munkádat és nekivágj az ismeretlennek, hogy valóra váltsd álmaidat és/vagy megvalósítsd önmagad? Mi kell ahhoz, hogy kilépj a komfort zónádból és úgy élj, ahogy mindig is szerettél volna?

”Annyira magával ragadott az életszemlélete, világlátása, empátiája, töretlen mosolya, hogy beszélgetésünk végén azon kaptam magam: ez volt a több, mint egy éve hallható VIP Páholy egyik, ha nem legjobb és egyben legtanulságosabb története” – vélekedett Mogyorósi Péter műsorvezetőnk a beszélgetésről. A beszélgetés a fantasztikus fiatalemberrel ma délután hallható a 90.9 Jazzy-n!

Kezdés: 17:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió