Ablak a városra – a Halászbástya Étterem idén nyáron is különleges programokkal és újításokkal készül

Written by on 2022. 07. 11

Budapest egyik legikonikusabb helyszíne kétségkívül a Halászbástya. A mesés panoráma mellett elköltött ínycsiklandó fogások mellett a Halászbástya Étterem olyan extrákat is kínál, amelyek nem csak az idelátogató külföldi vendégek, hanem a hazai közönség számára is csábítóvá teszik a helyet.

Természetesen a könnyűzene, a jazz, és most már az elektronika sem hiányozhat a repertoárból. Jövő csütörtökön Kollányi Zsuzsi énekel majd, de egy egészen rendhagyó ötlettel is előálltak: a Sziget Fesztivál ideje alatt – a fesztivállal együttműködve – két napon keresztül napközben tartanak laza bulikat, ahol szintén az elektronikus zenéé lesz a főszerep. Mindezt úgy, hogy a vendégek még akár az esti nagyszínpados produkciókra vissza is érjenek a Szigetre. Most már tehát nem „csak” egy étteremként, hanem inkább amolyan multifunkciós központként aposztrofálják a profiljukat.

Mindemellett a magas minőségű és kreatív vendéglátás sem szenved csorbát. Az alapvető cél továbbra is a modern magyar konyha népszerűsítése. Ehhez Szabó Barna séf remek egyensúlyt talált a szigorúan jó minőségű, hazai termelőktől származó, tradicionális alapanyagok és a nemzetközi gasztronómia között.

 

A Happy Hours vendége: Pázmándi András a Halászbástya Étterem igazgatója

Adásban: 2022. 07.11. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 

 

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió