Márkamonitor
model.title

Vendégeink Dr. Fazekas Ildikó, az Önszabályozó Reklám Testület igazgatója és Dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes, Alapvető Jogok Biztosának Hivatala, röviden: a zöldombudsman, a jövő nemzedékek szószólója.

 

Beszélgetésünk apropója a három nagy kommunikációszakmai szervezet együttműködésével létrehozott Green Pledge kezdeményezés, melynek fő célja, hogy a kommunikáció is zöldebb legyen.

A műsor elején dr. Bándi Gyula zöldombudsmantól kérünk helyzetjelentést a fenntarthatóság aktuális kérdéseiről. Melyek a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia főbb célkitűzései, mely területeken léptünk előre a stratégia meghirdetése óta, hol vannak elmaradások, teljesülnek-e a célok a kitűzött határidőre? Fazekas Ildikóval a kommunikációs szakma és a fenntarthatóság kapcsolatáról beszélgetünk: mit jelent ez problémakör a szakma a saját szempontjai szerint?

Utána foglalkozunk a beszélgetés apropójaként megnevezett Green Pledge kezdeményezéssel. Mi a kezdeményezés lényege, kik hozták létre, milyen céllal, hogy működik, kik az első aláírók és milyen vállalásokat tettek?

Végül megnézzük, milyen lépésekkel valósul meg idén a Green Pledge program. A meghirdetés megvolt, hogyan tovább? Milyen fontos dátumok vannak 2023-ban? Mit tegyen, aki még csatlakozna? Mit ér majd a díj, ki használhatja, milyen célra, mennyi ideig?

Műsorvezetők

Szakács László
Szakács László
Get Funky Party vol 26

Június 9-én immáron 26. alkalommal is GET FUNKY PARTY a legjobb funky, soul és klasszikus diszkó zenékkel a Le Bistroban. A DJ pultban Suri Imre és Jazzkovács László szolgáltatja a zenéket.

 

Jegyek