Egy fiú menhely előtt hagyta kiskutyáját, hogy megmentse bántalmazó apjától


2020.02.24 0:17

90.9 Jazzy Radio on 2020. 02. 24

“A nevem Andrés és 12 éves vagyok. Anyukám és én úgy döntöttünk, hogy őt nektek adjuk. Mindez apukám háta mögött zajlik, mert ő el akarta adni. De ő mindig veri és rugdossa a kutyát. Egyszer olyan erősen rúgta meg, hogy a kicsi farka megsérült. Remélem, hogy tudtok rajta segíteni és gondját tudjátok viselni. Itt egy plüssállat is, hogy ő ne feledjen el engem.”

Ez a szöveg állt abban a levélben, ami a Xollin nevű menhely előtt otthagyott dobozban volt… egy kutyus és egy plüssállat mellett.

A levél miatt számos szervezet megosztotta ezt a történetet, viszont a menhely – ami előtt a 12 éves Andrés egy dobozban otthagyta a kutyust – felhívta a figyelmet arra, hogy a szervezetek nagy része sehol sem említi, hogy náluk jelenleg 120 másik, bajba jutott állat számít még segítségre.

Rous Segura Facebook

A kiskutyust Renének keresztelték. A Xollin állatmenhely vezetője azt mondta, több, mint 300-an jelentkeztek be a kutyus örökbefogadásáért. Azt is megjegyezte, hogyha a többi állatért ennyien kinyitották volna a szívüket és az otthonukat, akkor már az összes segítségre szorult állatnak otthont találtak volna.

Források: 1 2 3


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió