Eur贸pai Aut贸mentes Nap – Happy Hours


2020.09.21 14:09

90.9 Jazzy Radio on 2020. 09. 21

A 馃憠Happy Hours馃憟 茅s Jazzkov谩cs L谩szl贸 mai vend茅ge聽脕rva J谩nos, a Velo Budapest alap铆t贸ja 茅s vezet艖 oktat贸ja!

K茅p: Velo Budapest facebook

Holnap lesz az Eur贸pai Aut贸mentes Nap, ami egy聽1998 贸ta minden 茅vben szeptember 22-茅n megtartott 鈥 a t谩rsadalom k枚rnyezettudatoss谩g谩t er艖s铆teni hivatott 鈥 rendezv茅nysorozat, amely fel k铆v谩nja h铆vni a figyelmet聽a megn枚vekedett aut贸forgalom okozta k枚rnyezeti, baleseti 茅s v谩rosk茅pi probl茅m谩kra;聽a fenntarthat贸, k枚rnyezet- 茅s emberbar谩t v谩rosi k枚zleked茅s el艖nyeire; valamint聽a k枚z枚ss茅gi, a ker茅kp谩ros 茅s a gyalogos k枚zleked茅s fejleszt茅s茅nek sz眉ks茅gess茅g茅re.

A helyzetre val贸 tekintettel nagy k枚z枚s rendezv茅nyek most nem lesznek, de pont az茅rt 茅rdemes besz茅ln眉nk a dologr贸l, mert az elm煤lt h贸napokban rengetegen v谩ltottak bring谩ra. De vajon tudunk-e szab谩lyosan biciklizni a f艖v谩rosban? Mi kell ahhoz, hogy biztons谩gosan k枚zlekedj眉nk ak谩r a forgalmasabb 煤tvonalakon is? Mire kell odafigyelnie annak, aki 鈥 ak谩r feln艖tt fejjel is 鈥 most kezdi a v谩rosi bring谩z谩st?

脕rva J谩nos, a a Velo Budapest alap铆t贸ja 茅s oktat贸ja lesz ebben seg铆ts茅g眉nkre. A Velo az els艖 bringasuli feln艖tteknek Magyarorsz谩gon, ami kifejezetten a v谩rosi ker茅kp谩roz谩s oktat谩s谩t t疟zte ki c茅lul!

Kezd茅s: 16:00

Hely: 90.9 Jazzy

M疟sorvezet艖: Jazzkov谩cs L谩szl贸

Tov谩bbi inform谩ci贸: Velo Budapest facebook


90.9 Jazzy

Jazzy R谩di贸