Happy Hours 2020.09.04


2020.09.04 13:37

90.9 Jazzy Radio on 2020. 09. 04

A ūüĎČHappy HoursūüĎą √©s Jazzkov√°cs L√°szl√≥ mai vend√©ge¬†Gyorgyevics Benedek, a Liget Budapest Projekt megval√≥s√≠t√°s√°√©rt felelŇĎs V√°rosliget Zrt. vez√©rigazgat√≥ja!

ligetbudapest.hu

Birtokba vehette a k√∂z√∂ns√©g a fŇĎv√°ros legsokoldal√ļbb √ļj sportk√∂zpontj√°t, a V√°rosligeti Sportcentrumot. Az Ajt√≥si D√ľrer sor – D√≥zsa Gy√∂rgy √ļt keresztezŇĎd√©s√©n√©l kialak√≠tott mintegy 18.000 m¬≤-es ter√ľleten k√∂zel egy tucat sport√°gban pr√≥b√°lhatj√°k ki magukat a Ligetbe l√°togat√≥k.
MŇĪf√ľves labdar√ļg√≥ p√°ly√°ja lel√°t√≥val, kos√°rlabda ar√©na, h√°rom multifunkci√≥s sportp√°lya, kondipark, Terep √úgyess√©gi park m√°sz√≥fallal, pumptrack p√°ly√°val, valamint tizenh√°rom sakkasztal, n√©gy ping-pong asztal √©s k√©t Teqball asztal is √°tad√°sra ker√ľlt az akad√°lymentes V√°rosligeti Sportcentrumban.

A Liget Budapest Projekt √ļjabb csal√°d-, gyermek-, √©s sportbar√°t fejleszt√©se teszt√ľzemi nyitvatart√°s keret√©ben v√°rja a l√°togat√≥kat. A park d√©lkeleti r√©sz√©n kialak√≠tott 36.000 m¬≤-es komplex sportk√∂zpont k√∂nnyen megk√∂zel√≠thetŇĎ, ter√ľlet√©n pedig t√∂bb, mint egy tucat sport√°gban pr√≥b√°lhatj√°k ki magukat a l√°togat√≥k. Gyorgyevics Benedek¬†mes√©l a projekt megval√≥s√≠t√°s√°r√≥l √©s sok m√°sr√≥l a Happy Hours-ben!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

További információ: ligetbudapest.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió