Utazzon a Jazzy-vel Tunéziába!

Frissítés!

Kedves Játékosok,

a jelenleg kialakult veszélyhelyzet miatt, és annak érdekében, hogy játékunk nyertese a legnyugodtabb körülmények között tudja majd élvezni nyereményútját, a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatallal közösen úgy döntöttünk, hogy Utazz Tunéziába a Jazzy-vel! nyereményjátékunkat későbbi időszakra halasztjuk.

 A Játékosok, akik e-mailben küldött válaszukkal már résztvettek a nyereményjátékban, az új időpontban meghirdetett játékban automatikusan résztvevőnek számítanak.

Köszönjük megértésüket,

90.9 Jazzy Rádió


(2019. áprilisában Jazzkovács László elkalauzolta a Happy Hours hallgatóit Tunéziába, ahol a Kartago Jazz Fesztivál koncertjein szerzett élményei mellett Tunéziáról, izgalmas látnivalókról és a helyi élet érdekességeiről is beszámolt Önöknek.

Idén nem csak a rádión keresztül osztjuk meg az élményt Önökkel, hiszen nyereményjátékot hirdetünk, amely során egy szerencsés játékosunk egy egyhetes kétszemélyes tunéziai utazást nyer, amely során a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából biztosítjuk a teljes ellátást.

Tartson a Jazzy-vel ——— és ——— között, amikor is minden héten felteszünk egy Tunéziával kapcsolatos kérdést délutáni műsorunkban, amit a www.jazzy.hu oldalon is közzéteszünk. A válaszokat a tunezia@jazzy.hu címre várjuk az adott játékhéten.

A játékban való részvételhez olvassa el az Általános Játékszabályzatot és Adatvédelmi szabályzatot az „Utazz Tunéziába a Jazzy-vel” elnevezésű játékhoz.)

 

 90.9 Jazzy

Jazzy Rádió