Augusztus első csütörtökén indul a Jazzpiknik!

Written by on 2022. 07. 06

A Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában, Paloznakon már 10. alkalommal kerül megrendezésre a Paloznaki Jazzpiknik. A rendezvény egy kis Tájház udvari dzsemboriból vált 3 napos, 4 színpados, 40 koncertes rendezvénnyé, 2015-től pedig a Nagyon Balaton rendezvénysorozat oszlopos tagjává.

Három nap jazz, funk, pop és soul várja a zenerajongókat Paloznakon.  A legendás jazz-duó, a Richard Bona & Alfredo Rodriguez Band formációja nyitja az eseményt,  őket a brit r&b és soul énekesnő, Emeli Sandé követi. Pénteken egy vérbeli díva, Lisa Stansfield érkezik a Nagyszínpadra, majd minden idők egyik legsikeresebb hiphop-tánczenei formációja, a Stereo MC’s pörgeti fel a piknikezők hangulatát. Szombaton a világhírű Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience formáció látogat el a dűlőbe, majd az MF Robots utánozhatatlan hangjai töltik be a csillagfényes paloznaki éjszakát.

A különleges alkalomra a közel 30 magyar jazz formáció mellett valódi Boogie Wonderlanddel, gazdag zenei felhozatallal és számos meglepetéssel készülnek a szervezők.

 

A Happy Hours vendége: Sánta Dániel, fesztiváligazgató-helyettes

Adásban: 2022. 07.06. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 

 

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió