Az Amerikát meghódító együttes

Written by on 2018. 02. 01

Február 23-án Budapesten a Teslában tart hazai lemezbemutató koncertet a Gébert-Ulbert Project. A Healing Hands című új lemezük kiváló nemzetközi fogadtatásban részesült, ezáltal több amerikai rádió is játssza  az új album dalait.

A zenekart 2011-ben, sok éves együttzenélést követően alapította meg Gébert Attila zongorista és Ulbert Ferenc gitáros. Az együttes tagjai hivatásos, fiatal zenészek, akik tehetségüket az együttes munkássága mellett, számos videó klip és lemezfelvétel keretein belül, elismert hazai és külföldi művészek munkáiban is bizonyították. A formáció alapvetően instrumentális zenét játszik, de koncertenként kiegészül kiváló énekes előadókkal, így még színesebb műsort hoz a színpadra. A zenei nyitottságukat a tagok a legkülönfélébb műfajokban való jártaságukkal fűszerezik.

A együttes 2016-ban különdíjra tett szert a Wild Butterfly című dallal a „The 32nd Mid-Atlantic Song Contest of Washington” nemzetközi dalszerző versenyén. Elismerésben részesültek továbbá a „Hollywood Songwriting Contest” és az “ASA American Songwriting Contest”  megmérettetésén is.

Gébert Attila zongorista, Ulbert Ferenc gitáros, Eged Márton basszusgitáros és Takács Bálint dobos által a magyar közönség is megismerheti azt a fúziós-instrumentális zenei világot, melyben a jazz-blues-soul keveredése egyedülálló a hazai műfajok között.

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió