Az idei Marketing Summit Hungary jövő csütörtökön lesz a Várkert Bazárban

Written by on 2022. 09. 09

A szakma és az üzleti élet csúcstalálkozója most is érdekes és tanulságos programokat ígér.

A marketing most még időszerűbb, mint valaha. Fontos, hogy megértsük a vállalkozásokra és a teljes gazdaságra ható szerepét ahhoz, hogy optimális üzleti döntéseket hozhassunk.

Ennak  ad platformot a minden év szeptemberében a  Marketing Summit, amelynek előadásai és networking-platformjai segítik a szakembereket, hogy felkészülhessenek a következő időszak kihívásaira: inspirációkkal, információkkal, technikákkal, eszközökkel és azonnal bevethető marketing-megoldásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. Terítéken a gazdasági kilátások, fókuszban a marketing szerepei, különösképpen az üzleti növekedésben, a fenntarthatóságban, az innovációban, a digitalizációban, a kiemelt ágazatokban és a társadalomban.

A rendezvény kiemelten foglalkozik majd a jövőbe mutató trendekkel, technikákkal és online marketingmegoldásokkal is. Egy helyen minden, ami meghatározza a jelenünket és fémjelzi az elkövetkezendő éveket.

 

 

Happy Hours vendége: Hinora Ferenc, a Marketing Summit főszervezője, a Magyar Marketing Szövetség elnöke, a Positive Adamsky alapító-tulajdonosa

Adásban: 2022.09.09.

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió