Az idei Pest Megye Szépe verseny győztesével beszélgetünk

Written by on 2021. 11. 26

A Happy Hours mai vendége Csasztvan Lilla, a Pest megye szépe nyertese!

Két hete Törökbálinton, a Munkácsy Mihály Művelődési Házban tartották a Pest megye szépe verseny döntőjét. A rendezvényen fellépett Vastag Tamás Fonogram-díjas énekes is. A gálaesten megválasztották hazánk legnagyobb lélekszámú megyéjének új szépségkirálynőjét, és udvarhölgyeit. Pest megye szépe lett Csasztvan Lilla, első udvarhölgye a ceglédi Détári Virgínia, második udvarhölgye pedig Nagy Enikő Kamilla.

Az idei immár a negyedik volt ebben a sorozatban, azaz lassan hagyományosnak is nevezhetjük megyénk legszebb lányainak versengését. A döntőbe 14 hölgy jutott be, akik a szakavatott zsűrit kellett, hogy lenyűgözzék.

A budapesti születésű, 19 éves Csasztvan Lilla jelenleg még a Dózsa György Gimnázium tanulója, a továbbiakban pedig az egyetemet célozza meg, elsősorban a kereskedelem ès a marketing érdekli. Csodás alakjáért nap mint nap megdolgozik, hiszen tíz évig szertornázott, a korosztályos válogatott tagja is volt. Jelenleg a bikini fitness a szenvedélye, e sportágban  magyar bajnoki címet is szerzett!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek, kép: erdmost.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió