Beck Zoli, a 30Y zenekar alapítója a Happy Hoursben

Written by on 2021. 08. 17

Fantasztikus előadásokkal, koncertekkel, filmvetítésekkel készül a Városmajori Szabadtéri Színpad még szeptemberben is!

A nyárnak nem lesz vége augusztus elmúltával. Szeptember 19-én egy különleges előadással zárja az évadot a Városmajori Szabadtéri Színpad. Az Ahogy teccik – Nemtragédia a Városmajori Szabadtéri Színpad saját produkciója, és a Covid okán szociálisan elszigetelt fiatalokra fókuszál.

A több mint egy éve velünk élő járvány árnyékában felértékelődött minden személyes találkozás, kapcsolat. Az izoláció nem csupán a felnőtteket, de a fiatalabb korosztályokat is mélyen érintette. A kitörési vágy, a szabadság keresése igencsak érthető… Az elsősorban középiskolásokat célzó zenés színházi előadás, melynek zenei vezetője Beck Zoli, a 30Y zenekar alapítója, Shakespeare Ahogy tetszik című vígjátékának átirata, ahol az eredeti dráma csupán a kiindulópont, a gondolkodásmód pedig a díszlet.

Beck Zoli (Kép: 30Y / Facebook)

A Pesti Magyar Színiakadémia 30 fiatal színészhallgatója néz szembe Shakespeare kaleidoszkópján keresztül saját ábrándjaival, szorongásaival. Menekülnek, mert szerelmesek az igazságba, a tisztességbe, a tisztaságba. Ez a történet most az övéké, a mai fiataloké. És valljuk be, ha tetszik, ha nem, mielőtt kivágjuk az Ardeni-erdő maradék fáit is, érdemes meghallani a hangjukat.

A Happy Hours mai adásában Beck Zoli zenei vezetőt kérdezzük az előadásról!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Bárány Anna

Részletek: varosmajoriszinpad.hu

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió