Biztonságos netezés, digitális szülők

Written by on 2022. 10. 17

A Magyar Telekom digitális platformjai, a Magenta podcast és a MOST Fórum most személyes találkozásra is várják a szülőket.

Mit jelent a digitális szülőség a XXI. században? Milyen beállításokat kell feltétlenül megtenni gyermekünk eszközén, hogy online is biztonságban tudjuk?  Mit érdemes átgondolni, mielőtt social médiára posztolunk? Mi a titka annak, hogy valóban jól tudjunk beszélgetni gyermekeinkkel és milyen appokat érdemes használni a családi élet szervezéséhez?  A XXI. században gyermeket nevelni azt jelenti, hogy digitális szülőként is helyt kell állni. Erről egyelőre kevés bevált gyakorlatunk van, de ahogy a szülőség, az online szülőség is tanulható.

Ebben segít a Digitális szülő vagyok! konferencia és workshop, amely egy két napos, digitális tudatossággal foglalkozó esemény-sorozat része. A Telekomnál tudatosan foglalkoznak jó példák bemutatásával is, ezáltal segítik a szülőket abban, hogy ennek a kihívásnak megfelelhessenek.

Az érdeklődőket csütörtök délután a Könyves Kálmán körúti Telekom Székházba várják.

Az eseményen kiváló szakértőkkel, szülőkkel beszélgetnek az interaktív workshopok során, hogy minden gyakorló és leendő szülő felkészülhessen a digitális szülőség kihívásaira.

A Magyar Telekom évek óta működik együtt a Hintalovon Alapítvánnyal, ennek újabb állomása a való évek óta tartó együttműködésünk újabb állomása ez az esemény.

Előadások és beszélgetések résztvevője lesz többek között Magyarósi Csaba vlogger; Görög Zita műsorvezető; Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Alapítvány vezetője, gyermekjogi szakértő is. Az eseményt Dr. Holló Márta, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója moderálja majd.

 

A Happy Hours vendége: Dr. Holló Márta, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója

Adásban: 2022.10.12.

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió