BOR ÉS ZENE AZ ERZSÉBETLIGETBEN

Written by on 2016. 01. 29

Szeptember elején hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Vingaridum Borliget, amely borral, gasztronómiai különlegességekkel, koncertekkel és gyerekprogramokkal tölti meg két napra az Erzsébetligetet.
A fesztiválon 30 borászati kiállító várja a látogatókat, a nagy és ismert nevek mellett a kisebb borászatok is bemutatkoznak. A gasztrosétányon streetfood és kézműves különlegességek modern és magyaros ízei várnak mindenkit.
A gasztrocsemegék mellett olyan fellépők biztosítják a kellemes muzsikát, mint Sena, Sapszon Orsi, a Bohemian Betyars, The Acoustic Loops, Créme de la Pop, Járai Márk és Tóth Vera.
A Vingardium Borliget nemcsak a felnőttek számára jelent kikapcsolódást, ugyanis a fesztivál játékokkal és egyéb programokkal várja a kicsiket. Lesz ÖKO játék, amely kreatív ötletekkel mutatja be a környezettudatosságot, de a gyermekek a kötéltáncosok életébe is betekintést nyerhetnek.

A Málna Zenekar interaktív koncertjeire pedig akár rollerrel vagy görkorcsolyával is érkezhetnek a legkisebbek. A szeptemberi fesztivált a bor és a zene mellett, pihenőkert, függőágyak és fényfestés teszi teljessé.

 

A Vingardium Borliget programjairól és érdekességekről többször is hírt adunk majd a 90.9 Jazzy-n. Augusztusban pedig egy nyereményjátékban is részt vehetnek, amely során a fesztiválhoz kapcsolódó nyeremény talál gazdára.


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió