Budapest Brand – Happy Hours

Written by on 2020. 11. 04

2020. november 1-től Budapest Brand néven működik tovább a főváros hivatalos turisztikai, kulturális és marketing szervezete.

A BVA (Budapesti Városarculati Nonprofit Kft.) és a BFTK (Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ) egyesülésével létrejövő Budapest Brand Nonprofit Zrt. egyszerre alakítja a város márka és turizmus stratégiáját, felel a kulturális tartalom előállításáért és a fesztiválok, vásárok szervezéséért a jövőben.

Kép: enbudapestem.hu

Magyarország egyik legismertebb márkaneve: Budapest, az ezerarcú város, kivételes múlttal, izgalmas jelennel és gazdag ökoszisztémával. Ez a márka folyamatos fejlesztést igényel, mert Budapest mindig jobbá, érdekesebbé és szebbé tehető. A Budapest Brand Zrt. feladata, hogy összekösse a várost alkotó közösségeket, elmesélje a Budapestet meghatározó történeteket, és egyedi élményt adjon az itt élőknek és az ide látogatóknak.

A Budapest Brand Zrt. kötelességének tekinti a városban rejlő lehetőségeket megkeresni és megmutatni, küldetése közösségeket építeni az itt élőkből, valamint, egy élhető, szerethető városképet közvetíteni.

A Happy Hours mai telefonos vendége Faix Csaba, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezérigazgatója!

Kezdés: 16:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Források, további információ: enbudapestem.hu

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió