Budapest Nightlife Awards

Written by on 2018. 01. 12

Az Akvárium Klub 2014-ben megújult, hogy még több és még színesebb programokat nyújthasson a vendégeinek.

A 2017-es évet rögtön egy zenetörténeti mérföldkővel nyitották, ugyanis itt került megrendezésre az első és eddig egyetlen budapesti Boiler Room, ami meghozta a várva várt sikert. Ebben az évben majd 500 esti programnak és számos céges rendezvénynek, fesztiválnak és kiállításnak adott otthont.

Nemzetközi viszonylatban is igen vonzó  a fellépők számára, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy teltházas fellépései voltak többek között: Borgore-nak, Jan Blomqvist-nek, de járt itt Natalia Imbruglia, a Kensington és Asking Alexandria is.

A hazai zenei élet legismertebb zenekarai is mind visszatérő vendégek, mint például: a Punnany Massif, a Vad Fruttik és a Wellhello. A Klub azonban éppolyan fontosnak tartja a fiatal tehetségek felkarolását is, ezért tartják a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny fordulóit itt immár negyedik éve, és tervezik a továbbiakban is.

Újdonság az Akvárium életében, hogy a nagylépcső tetején decemberben megnyílt Budapest egyik legjobb olasz pizzáját készítő Digó, így mostantól mindig fixen megtalálhatók az Erzsébet téren.

A klub természetesen a 2018-as évben is rengeteg minőségi programmal készül a vendégei számára, mivel dupla koncerttel érkezik a Brains és itt mutatja be új lemezét a Belga is.

A hely kiválósága miatt, három kategóriában is jelölték a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyét a Budapest Nightlife Awards-on, ahol a legjobb nagy klub, legjobb koncerthelyszín és a legjobb melegbarát hely tárgykörben lehet rájuk szavazni február 22-ig, de mivel három a magyar igazság és egy a ráadás, így a lassan egy éves VOLT Lokál is bekerült a versenybe, hogy megküzdjön a legjobb kis klub címért.

Kép: bpna.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió