Budapest Varieté

Written by on 2019. 01. 11

A Budapest Varieté látványos kabaré- varieté műsorral 1954 márciusától 1959 februárjáig működött, bezárása hatalmas űrt hagyott maga mögött.

Most, 60 évvel később újra megnyitja kapuit a mostani időknek megfelelően, de a varieté hagyományait követve a Budapest Varieté, ezúttal a Duna Palota színpadán. Megálmodói Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina, két meghatározó cirkuszcsalád leszármazottjai, akiknek nemcsak a cirkusz világában van tapasztalatuk de a showbusiness világában is. Számukat, a „Villámgyors Átöltözést” több mint 50 országban láthatta már a közönség, melyet most a varieté színpadán is megcsodálhat majd a közönség. Ám nemcsak az Ő számukat láthatja majd a közönség, hiszen fellépnek a Fever Dance Group, a „Szombat Esti Láz” televíziós műsor táncosai, A Rolling Wheel duó különleges mutatványaival, valamint Méhes Csaba,pantomim művész, a németországi varieték sztárja és Pajor Szilvia, a „Levegő Dívája” is, aki „Spirál” nevezetű légtornász kellékén mutat be trükköket a magasban. De lesznek akrobatikus erőemelők és egy énekes díva is. A varieté házigazdája, a „humor mágusa”, Kőhalmi Ferenc lesz, aki humorával és bűvésztudásával kalauzolja majd a közönséget a különleges műsorok közt.

Februárban három alakalommal visszarepülhetünk majd az időben, hogy átélhessük újra a varieték varázslatos atmoszféráját.


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió