Budapesti strandkörkép: Melyik a legnépszerűbb fővárosi strand?

Written by on 2021. 07. 20

Elkészült a budapesti strandok rangsora, a SentiOne megnézte, az elmúlt hetek kánikulájában hova mennek szívesen és miről beszélgettek gyakran az internetezők.

Képen: Római Strandfürdő

A kutatásból kiderült, a legnépszerűbb fővárosi strand a Római Strandfürdő, a lángost sajtosan és tejfölösen szeretjük, a fröccs helyett inkább sörözünk. A tökéletes nyári alak és a diéták helyett pedig egyre többet beszélünk a pozitív testképről.

A budapesti strandok között a Római a legkedveltebb, a második és harmadik helyen a Dagály és Csillaghegyi strandok versenyeznek egymással. A SentiOne azt is megvizsgálta, mit fogyasztanak a medence partján a felfrissülésre vágyók, az internetes említések 90 százalékában beszélnek a sörről és csak 10% a fröccsözők aránya. Ha lángosról van szó, az abszolút kedvenc a sajtos-tejfölös, és ha lehet, inkább a Balatonon szeretik enni a netezők. A bőr védelméről és naptejről szóló online beszélgetések során a NIVEA a legtöbbször említett márka, őt követi a Bioderma és az Avon.

A délutáni Happy Hours vendége Farkas Anikó, a SentiOne online kommunikációs szakembere, akivel tovább boncolgatjuk a kutatás eredményeit!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: iotmagazin.hu ; sentione.com


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió