Call a Jet – Fly private

Written by on 2019. 09. 16

Joe Kurta és felesége

Magyarországon a magánrepülőgépes utazás még talán sztereotípiákkal párosul. Bár igaz, hogy egy privát jettel való kiruccanás luxust jelent, a valódi előnyei mégis magukért beszélnek: kényelem, időmegtakarítás, flexibilitás, hatékonyság. A Call a Jet tizenegy éve sikeresen működő charter bróker vállalkozás, melynek célja, hogy elérhetőbbé tegye ezen utazásokat. Egy éve nyitott irodát Budapesten a német cég, melynek tulajdonosának és egyben vezetőjének szoros kötődése van Magyarországhoz, ugyanis Joe Kurta magyar származású. Brassóban született, majd öt éves korában családjával Németországba költöztek. Gimnáziumi tanulmányai után bakelit lemez boltot nyitott Köln belvárosában, majd bakelit lemezek disztribúciójával is foglalkozott, és elindította saját márkáját, a Disco Galaxy Records-ot. 2008-ban abbahagyta vállalkozását, és a gazdasági világválság idején elindította a Call a Jet-et. Az ötlet egy charter bróker cégnél dolgozó barátjától jött, és Joe azonnal beleásta magát a témába, kiállításokra járt, kapcsolatokat épített, elkezdte kitanulni a szakmát.

Joe Kurta

A tizenegy év kemény munkája meghozta gyümölcsét. Mára sok állandó ügyféllel büszkélkedhetnek Európa szerte, világhírű futballisták mellett tehetős családok és sikeres üzletemberek számára szervez a cég utakat. 12 000 bérelhető repülőhöz van hozzáférésük, és mivel régóta tevékenykednek a szakmában, kedvező árakat is tudnak biztosítani.

A privát jetes utazás mellett rengeteg előny szól, talán ennek is köszönhető, hogy egyre népszerűbb utazási forma. Azon kívül, hogy hihetetlenül kényelmes, stresszmentes és rugalmas, rengeteg időt lehet spórolni. Elég a gép indulása előtt negyed órával kiérni a repülőtérre, a kiindulóponttól és a célállomáshoz legközelebb eső repülőterekről lehet indulni vagy érkezni, szükség esetén köztes állomás is beiktatható. Kívánság szerint vannak bekészítve az ételek és italok, a gépek pedig alkalmasak kikapcsolódásra, de egy esetleges tárgyalás lebonyolítására is. Sokszor a házikedvencek szállítására is ideális megoldás.

További információk: https://www.callajet.de/hu/


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió