Csonka András érkezik a Happy Hours-be

Written by on 2021. 08. 12

A Happy Hours mai vendége Csonka András, színművész, témánk a Mézesvölgyi Nyár és a Rövidzárlat – Black Comedy Veresegyházon!

A Mézesvölgyi Nyár idén már ötödik alkalommal várja a nézőket Veresegyházon. A Veres1Színház  szabadtéri színházi fesztiválja augusztus végéig tart. Két hét múlva szerdán (augusztus 25.) a Rövidzárlat – Black Comedy című előadást láthatjuk.

A darab zseniális trükkje, hogy míg a szereplők a sötétben tapogatóznak, addig a közönség mindvégig fényesen mulat. Peter Shaffer, az Amadeus és az Equus szerzője kevéssel a szexuális forradalom előtt írta Black Comedy című bohózatát. Brindsley, a fiatal szobrász áramkimaradás miatt egy sötétlő lakásban reked. Várt és nem várt vendégei a sötétben egyre inkább úgy kezdenek viselkedni, mintha tébolydából szabadultak volna….

A hazájában sikeres drámaírónak a Black Comedy (1965) hozza meg a világhírt. Méltán, hisz váratlan fordulatok, tragikomikus, groteszk helyzetek építik fel a darabot, mely egy rövidzárlat okozta áramszünet alatt játszódik egy szobrász műtermében.

A szobrászt Nagy Balázs játssza, partnerei között megtaláljuk Zorgel Enikőt, Csáki Edinát, Kerekes Józsefet és Csonka Andrást is, aki a Happy Hours-ben mesél ma az előkészületekről!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Péter Móni

Részletek: mezesvolgyinyar.hu

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió