Csütörtökön nyílik BorÉRT a Vajdahunyadvárban

Written by on 2021. 06. 22

Immár harmadik alkalommal várja az érdeklődőket Magyarország egyetlen tematikus borturisztikai rendezvénye, amely szakmai konferencia, kiállítás és vásár is, egy időben egy helyen.

Az eseményt a 125. éves Magyar Mezőgazdasági Múzeumban tartják. Ez a nap ismét lehetőséget ad arra, hogy a szakma a borturizmus lehetőségeiről tárgyalhasson, illetve a kiállító borvidékek, pincészetek, turisztikai szolgáltatók kínálatát a látogatók megismerhessék.

Az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan az idei évben is lesz díszvendége a BorÉRT-nek. Most a kívül-belül jelentős megújulás előtt álló Somlói borvidék lesz a kiemelt vendég a konferenciateremben és a kiállítótérben egyaránt. A látogatók természetesen a Somlói borvidéken kívül találkozhatnak más borvidékek termelőivel is.

A kora délután kezdődő szakmai programon a szakemberek megismerkedhetnek az idén várható trendekkel, támogatási lehetőségekkel, a borágazatot érintő, átfogó jogi szabályozás változásaival.

Az öt órakor megnyitó kiállítás és vásár már a nagyközönségnek is szól! A borturisztikai programok, események iránt érdeklődőket izgalmas, ízekben gazdag, kóstolókkal egybekötött élmény várja!

A Happy Hours mai vendége Nagy Gyula István, a 3. BorÉRT Borturisztikai Konferencia, Kiállítás és Vásár szervezője!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Esemény: Facebook

Részletek: koccintas.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió