Csütörtökön újra Redőny a 6színben!

Written by on 2022. 11. 14

Schruff Milánt fergeteges szerepekben láthatjuk a héten az Orlai Produkció előadásaiban.

Csütörtökön a 6Színben a Redőny című darabot játsszák, amely egyszerre vicces, megrázó és elgondolkodtató. A szerző Maros András elképesztő nyelvezetet használ, humora a legnagyobbakat – Esterházyt, Parti Nagy Lajost – juttatja eszünkbe, mégis legalább annyira egyedi. A főszerepekben László Lili és Schruff Milán küzdenek meg egymással azért, hogy legyen-e redőny a házon, vagy sem.

Ráadásul ez az este ünnepi alkalom lesz, hiszen ekkor  adják át a VIDOR Fesztiválon nyert legjobb kamaraszínházi előadás díját is!  A VIDOR-t minden nyáron Nyíregyházán rendezik, a díjakat a szervezők pedig hagyományosan „házhoz viszik”, azaz a nyertesek egy otthoni előadáson, saját közönségük előtt vehetik át a trófeájukat.

A Tok-tok, avagy hogy pattog a kocka? című komédiát pedig a Belvárosi Színházban láthatjuk újra jövő pénteken.  Vegyünk egy csapatnyi ismeretlen embert, tegyük őket egy szobába – esetünkben egy világhírű pszichiáter előszobájába –, és csukjuk rájuk az ajtót. Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy mindegyiküknek megvan a maga szórakoztató heppje! Az összezárt csapatban László Lili fitneszedzőt, Rohonyi Barnabás műszaki rajzolót alakít, Schruff Milán pedig egy számolási kényszeres, állandóan vicceskedő taxisofőrt.  Hogy még színesebb legyen a paletta, velük egy papagájtenyésztő egy laborasszisztens és egy igazi szentfazék is.

 

A Happy Hours vendége: Schruff Milán színművész  

Adásban: 2022.11.14.

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió