Dalpremier a Jazzy-n: Závodi Attila – River Waves

Written by on 2022. 02. 14

Závodi Attila szaxofonos új kislemeze a River Waves, azaz „A folyó hullámai” egy instrumentális dal, amely pénteken jelent meg, és Magyarországon a Jazzy rádióban debütál!

A dal műfaja klasszikus smooth jazz, és hangulatában akár a Valentin-naphoz is passzol. A címválasztásról Attila ezt monda: „A Duna mellett, Pakson nőttem fel, számomra a folyó és az otthon szinte elválaszthatatlan. A River Waves c. dalban ezt az érzést próbáltam megragadni.”

A dal Tóth Marcell billentyűs-producer és Mackó Miki gitáros közreműködésével készült. Závodi Attila szoprán szaxofonon játszik. A szerzők Závodi Attila és Tóth Marcell.

A felvétel már az  amerikai rádiókhoz is eljutott. Bíztató előjel, hogy nagyon pozitív visszajelzést kapott a smooth jazz olyan kiválóságaitól, mint Paul Brown Grammy-díjas producer, vagy Dave Koz szaxofonos.

Závodi Attila a Peet Project tagja, de rendszeresen játszik Radics Gigi zenekarában és fellépett a Rapülők turnéin is. A zenész ma délután velünk tart a Happy Hours-ben, hogy együtt hallgassuk meg a vadiúj dalt!

Kezdés: 17:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió