Jazzy Dalverseny 2018

Jazzy Dalverseny 2018

A 90.9 Jazzy Rádió évről évre fontosnak tartja, hogy támogassa a hazai jazz tehetségeit, így idén már 10. alkalommal hirdetjük meg a Jazzy Dalverseny pályázatot. Az idén jubiláló verseny célja, hogy minél több magyar művésznek adhassunk lehetőséget a bemutatkozásra, ezáltal is támogatva őket hírnevük és ismertségük építésében. Emellett természetesen szeretnénk zenei repertoárunkat is olyan új magyar dalokkal bővíteni, amelyek eddig még nem kaptak teret. Az elmúlt évek során már közel 400 ilyen, kifejezetten a Dalversenyre benevezett dal került a rádió repertoárjába, így a nagyközönség elé.

Idén is várjuk a jazz különböző irányzatait a klasszikusoktól a legfrissebbekig: swing, bebop, smooth-jazz, latin jazz, e-jazz, lounge, jazzfunk, továbbá olyan rokon műfajokat, mint a soul, vagy r’n’b, röviden: a Jazzy Rádió zenei arculatába illeszkedő magyar nyelvű, vagy instrumentális műveket.

Ha van egy dalod, – és szeretnél olyan előadók nyomdokaiba lépni, mint Kamilka & Pesti Sikk, Zolbert, Boggie vagy éppen a Garami Funky Staff – ne habozz, hanem mielőbb küldd el nekünk jelentkezésedet!

Hogyan nevezhetsz?

A versenyre jelentkezni kizárólag elektronikus úton van lehetőség. A jelentkezéseket a dalverseny@jazzy.hu e-mail címre várjuk, az innen letölthető nevezési lap kitöltésével és a pályamű SoundCloud linkjével.

A jelentkezés benyújtásával a pályázó automatikusan elfogadja és tudomásul veszi a pályázati feltételeket.

A pályázati feltételek itt olvashatóak.

 

A pályaművek beérkezési ideje
2018. augusztus 31. 24:00 CET

 

A 2018-as Jazzy Dalverseny fő támogatója az Etűd Jazz Konzervatórium.

Nyeremények:

A Fődíj:

  • egy JUNO-DS88 kalapács mechanikás szintetizátor a Roland East Europe Kft. felajánlásából
  • lemezmegjelenés a Music Fashion kiadó jóvoltából (200 db korong és digipack gyártása, borító grafikai tervezése, Artisjus lejelentés, lemezek terjesztése országosan: lemezboltokban és a Music Fashion webshopján keresztül, digitális kiadás az összes online “letöltős” felületen, rádiós terjesztés, sajtóanyag és sajtó-terjesztés)
  • egy Ibanez TBX-150R erősítő a Victoria Music jóvoltából

A 2. helyezett nyereménye:

  • a Jazzy Dalverseny győztes és többszörös Billboard Smooth Jazz Top 30-as Peet Project zenei producere vállalja egy kiválasztott single meghangszerelését, felvételét, keverését és mastering-jét, a GodlyMusic Stúdióban
  • egy Lanely RB7 erősítő a Victoria Music felajánlásából

A 3. helyezett nyereménye:

  • egy Peavey Bandit 112 erősítő a Victoria Music jóvoltából

A Közönségdíj.

  • egy Yamaha GMPX keverőerősítő a Victoria Music felajánlásából

Az összes pályázott zeneművet – ami a szakmai zsűri döntése alapján Jazzy zenei világába illeszkedik -, a rádió a műsorára tűzi és bekerülnek a 90.9 Jazzy játszási listájába.

Szakmai zsűri:

Kovács László
a 90.9 Jazzy Rádió programigazgatója, a zsűri elnöke

 

Farkas Zoltán
zenei menedzser, a Beagle Beat Records ügyvezetője

 

László Attila
Liszt díjas gitáros, zeneszerző, Érdemes Művész

 

Suri Imre
90.9 Jazzy Rádió

 

Szűts László
A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) elnöke90.9 Jazzy

Jazzy Rádió