Dr Jazzy 2020.09.05

Written by on 2020. 09. 05

A dr Jazzy és H.Varga Mariann vendége 16:00-tól Szalay Ádám, az Itt a TE időd és a Sikerkód megalkotója!

bioenergetic.hu

Igazából kalandra hívom az olvasót. Egy olyan utazásra, amelyiknek az elején megismeri a valódi önmagát, a közepén megismeri az erőforrásait, a végére pedig megkapja az erőt, hogy belevágjon a munkába”

Szalay Ádám motivációs tréner és riporter. A televíziós munkája során megismert számtalan emberi sors arra ösztönözte, hogy magát is elkezdje kutatni: mi a sikeres élet kulcsa. 2009 őszén a kiváló tréner, Jack Canfield fogadott tanítványává vált. A külföldi tréner módszerét elhozta Magyarországra a “Sikerkód“ formájában.

 

Szalay Ádám az elmúlt évek során ezreket tanított meg arra, hogyan tűzhetik ki eredményesen a céljaikat és valósíthatják meg azokat akár sokkal hamarabb, mint ahogyan eltervezték; hogyan léphetnek ki az őket évek óta korlátozó komfortzónából; hogyan indulhatnak meg szélsebesen a szakmai fejlődés útján; hogyan alakíthatnak ki eredményesen új, az életüket teljesen megváltoztató szokásokat; valamint hogyan vállalhatnak 100% felelősséget az életük alakulásáért és hogyan vehetik kezükbe az irányítást.

16:00-tól Szalay Ádám megosztja velünk módszereit, mesél könyvéről és sok másról a dr Jazzy-ben!

Kezdés: 16:00

Hely: 90.9 Jazzy

További információ: trening.sikerkod.hu

Források: 1 2


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió