Drávucz Rita és lánya szívszorító története a VIP páholyban

Written by on 2021. 12. 12

A VIP páholy, a 90.9 Jazzy magazinműsora hetente jelentkezik a sportvilág legfontosabb eseményeivel. Összefoglalók, előzetesek, esélylatolgatás, elemzések, valamint a műsor meghívott vendégei, akik kiemelkedő tevékenységükkel a sportélet aktív szereplői.

Mai vendégünk a magyar női vízilabdázás egyik kiemelkedő alakja, a világ-, és Európa-bajnok, 5x BEK győztes Drávucz Rita. Kiemelkedő sportpályafutása mellett beszélgetünk 8 éves kislányáról, Flóráról, aki egy ritka genetikai rendellenességgel, az un. CMT-vel, azaz Charcot-Marie-Tooth-tal született, amely miatt tolókocsiban éli mindennapjait.

Rita létrehozte a WonderFlora and CMT alapítványt, hogy mások segítségével finanszírozni tudja Flóra gyógykezelését. Ha valaki szeretne Nekik segíteni, keresse fel az alapítvány honlapját és/vagy Facebook oldalát, az anyagi támogatást pedig erre a számlaszámra várják: OTP – 11742300-21449149

Szívszorító, ugyanakkor tanulságos beszélgetést ígérhetünk, amely nem lesz tekintettel az érzelmekre… Érdemes lesz velünk tartani és meghallgatni Anya és lánya hősies küzdelmét!

Kezdés: 17:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió