Dunai Tamás színész az utolsó Jazzy Presszó vendége

Written by on 2021. 09. 29

A Jazzy Presszó szerda este utoljára nyitja meg kapuit, vendégünk Dunai Tamás színész!

Dunai Tamással többek között arról beszélgetünk, hogyan reagált Déry Tibor író, amikor elment velük, egykori szegedi egyetemistákkal egy popkoncertre a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról megírása előtt. Mit szólna ahhoz, ha papírgalacsinokkal megdobálnák őt nézőként, mint tette a színpadon szegedi egyetemi színpadosként Peter Handke Közönséggyalázásában. Ki az a rendező, aki kibillentette leginkább a komfortzónájából és hogyan, továbbá mennyire tud elengedni egy szerepet, ha ugyanabban a darabban másik szerepet kap, és ilyen elég gyakran előfordult Dunai Tamás életében.

Megtudjuk azt is: mennyire ment simán első közös munkája Cserhalmi Györggyel, amikor a Végtelenben kettő című rövidfilmet forgatták. A Pinczés Dávid rendezte filmmel amúgy elnyerték az Independent Short Awardson a legjobb színészpárosnak járó Platina-díjat, valamint elismerést kapott a legjobb diákfilm, a legjobb sztori és a legjobb férfi diákrendező kategóriában is.

Kezdés: 20:00 (ismétlés: vasárnap 18:00)

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Szemere Katalin

A műsor költözik a Jazzy-ről a Klasszik Rádióba, ez az utolsó beszélgetés itt. Reméljük, presszóznak velünk új helyünkön is!:)


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió