Egy fiú menhely előtt hagyta kiskutyáját, hogy megmentse bántalmazó apjától

Written by on 2020. 02. 24

“A nevem Andrés és 12 éves vagyok. Anyukám és én úgy döntöttünk, hogy őt nektek adjuk. Mindez apukám háta mögött zajlik, mert ő el akarta adni. De ő mindig veri és rugdossa a kutyát. Egyszer olyan erősen rúgta meg, hogy a kicsi farka megsérült. Remélem, hogy tudtok rajta segíteni és gondját tudjátok viselni. Itt egy plüssállat is, hogy ő ne feledjen el engem.”

Ez a szöveg állt abban a levélben, ami a Xollin nevű menhely előtt otthagyott dobozban volt… egy kutyus és egy plüssállat mellett.

A levél miatt számos szervezet megosztotta ezt a történetet, viszont a menhely – ami előtt a 12 éves Andrés egy dobozban otthagyta a kutyust – felhívta a figyelmet arra, hogy a szervezetek nagy része sehol sem említi, hogy náluk jelenleg 120 másik, bajba jutott állat számít még segítségre.

Rous Segura Facebook

A kiskutyust Renének keresztelték. A Xollin állatmenhely vezetője azt mondta, több, mint 300-an jelentkeztek be a kutyus örökbefogadásáért. Azt is megjegyezte, hogyha a többi állatért ennyien kinyitották volna a szívüket és az otthonukat, akkor már az összes segítségre szorult állatnak otthont találtak volna.

Források: 1 2 3


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió