Egyedülálló élettér egy lélegzetelállító helyen: folyatódik a BudaPart fejlesztése

Written by on 2021. 09. 02

A BudaPart egy különleges és egyedi városnegyed, ahol mindenki megtalálja azt, amit keres. A vízparti, természetközeli nyugalom és az innovatív, városi infrastruktúra tökéletes találkozása. Egyedülálló élettér egy lélegzetelállító helyen.

A megújuló városnegyedet határoló utak mentén irodaházak ölelik majd körbe a leendő lakóépületeket. A Dombóvári úttal párhuzamosan e két funkció között kialakításra kerülő bevásárlóutcában számos étterem és szolgáltatás érhető majd el.

(fotó: Palkó György)

A BudaParton nyílt meg Budapest egyetlen szabadvízi strandja, a SHO BEACH BudaPart július elején. A Lágymányosi-öbölben kialakított, kiváló vízminőségű, prémium strandon a fürdőzés mellett sportolási lehetőségekkel, kulináris élményekkel is várták már a látogatókat a nyáron. De nemcsak a strandon, hiszen júniusban a városnegyedben megnyitott a Dürer Kert kerthelyisége is.

A városnegyed fejlesztője, a Property Market Kft. már a tervezési fázisban döntött arról, hogy a fejlesztés részeként a Lágymányosi-öböl partját kiépíti és létrehozza a főváros jelenleg egyetlen szabadvízi strandját. Ehhez megtalálták a megfelelő partnert és üzemeltetőt: a SHO a fürdőzési lehetőségen túl még tovább gazdagítja a városnegyed minőségi kulturális és kulináris szolgáltatásait.

A ma délutáni Happy Hours második vendége Dr. Schrancz Mihály, a Property Market vezetője!

Kezdés: 17:15

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek, képek: budapart.hu

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió