ÉLŐBEN kapcsoljuk Kansas Cityt: Sallói Dániel a VIP páholyban

Written by on 2021. 08. 22

A VIP páholy, a 90.9 Jazzy új magazinműsora hetente jelentkezik a sportvilág legfontosabb eseményeivel. Összefoglalók, előzetesek, esélylatolgatás, elemzések, valamint a műsor meghívott vendégei, akik kiemelkedő tevékenységükkel a sportélet aktív szereplői.

Kép: Sallói Dániel / Facebook

A mai adásban élőben kapcsoljuk Kansas Cityt, ugyanis az Amerikai Futball Bajnokságban (MLS), azon belül pedig a Sporting Kansas csapatában játszik az a Sallói Dániel, aki remekel az elmúlt időben: 11 gólt szerzett ebben a szezonban, jelenleg harmadik az amerikai góllövőlistán, erre pedig Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is felfigyelt, és meghívta Sallóit a válogatott keretbe.

A magyar válogatott szeptember 2-án vb-selejtezőt játszik Angliával, sanszos, hogy Sallói bekerül a csapatba, akár a kezdőbe is! Nem mellesleg történelmet is írhat a srác, ugyanis a magyar labdarúgás történetében van néhány apa és fia, akik játszottak a válogatottban, de olyan nincs, hogy mindkettő gólt is szerzett volna. Dani édesapja, Sallói István szerzett már gólt nemzeti mezben, ha a fia is betalálna, történelmet írhatnának!

A Sporting Kansas támadóját nagy megtiszteltetés érte: ott lesz a jövő heti, magyar idő szerint csütörtök hajnalban rendezendő All Star-mérkőzésen Los Angelesben, ahol az amerikai és a mexikói bajnokság legjobbjai játszanak gálamérkőzést.

Kezdés: 17:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió