Epres Attila este a Jazzy Presszóban

Written by on 2021. 04. 28

A Jazzy Presszó szerda este ismét megnyitja kapuit, vendégünk nem más, mint Epres Attila színész, az Örkény István Színház művésze!

Hogy lesz elszórt PET-palackok kupakjából kajak? – többek között erről beszélgetünk Epres Attila színésszel, aki az elmúlt időszakban PET-Kalóznak állt, és segített a Tiszát megtisztítani. Bár a művésznek hiányzik a színház, könnyen beleszokott abba, hogy a koronavírus járvány alatt az ideje máshogy telik. Amikor ugyanis a járvány beütött, épp gyógyuló rákbeteg volt, már előtte „behúzta a kéziféket”, kevesebbet dolgozott. A kezelések után a rehabilitációt nagyon komolyan vette, főleg a sport részét.

Persze ő is részt vett az Örkény Színház Vers csak neked című projektjében, amelyben a jelentkezőknek telefonon olvastak fel verset a művészek és beszélgettek is velük. Volt jó néhány igazán megrendítő pillanat – meséli Epres Attila.

Továbbá szó esik repülésről, ejtőernyős ugrásról, eltérített gépről és egy 1975-ben lezuhant MALÉV-gép tragédiájáról szóló filmtervről is.

Kezdés: 20:00 (ismétlés: vasárnap 18:00)

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Szemere Katalin

Képek: Örkény István Színház (Keleti Éva)


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió