Eredeti esküvői ruhájában ünnepelte 60. évfordulóját a házaspár

Written by on 2020. 09. 05

Mi a titka a hosszú életű, boldog házasságnak? Egy nebraskai pár biztosan tudja a választ, hiszen éppen most ünnepelte 60. házassági évfordulóját, újra felvéve az eredeti esküvői ruhát.

Katie Autry Photography facebook

Katie Autry fotóművész meg is örökítette ezt a csodálatos alkalmat, melyen a 88 esztendős Marvin Stone és a 81 esztendős Lucille Stone kézen fogva pótoltak és táncoltak a nyílt, nebraskai mezőn.

Lucille gyönyörű csipkeruháját viselte, amelyet saját kézzel varrt, Marvin pedig szmokingját vette fel hozzáillő csokornyakkendővel. A pár pontosan ugyanezeket a ruhákat viselte 60 évvel ezelőtt életük egyik legkülönlegesebb napján.

Katie Autry Photography facebook

A pár 1960-ban házasodott össze Sterling egyik evangélikus kis templomában, amikor Marvin 29, Lucille pedig 22 éves volt. Most, miután jóban és rosszban, egészségben és betegségben együtt voltak, valamint 3 csodálatos gyermeket felneveltek, úgy döntöttek, megünneplik boldogságukat és szerelmüket.

Katie Autry Photography facebook

”Hihetetlenül megtisztelő feladat volt lencsevégre kapni egy ilyen különleges pár egymás iránt érzett szeretetét. A fényképezés közben a levegőben lehetett érezni, mennyire törődnek egymással. Könnyek szöktek a szemembe a fényképezőgép mögött. Ők egy csodálatos példája annak, hogy az igaz szerelem kiállja az idő próbáját. Ezt a fotózást soha nem fogom elfelejteni!” – mondta Katie Autry a varázslatos fotózás után.

Források: 1 2


Continue reading

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió