UTOLSÓ JEGYEK A JAZZY GOURMET SZILVESZTERRE!

Written by on 2016. 03. 05

Újévi kulturális és kulináris élmény a Larus étteremben!

December 31-én a Larus étteremben Várvizi Péter chéf gourmet szilveszteri menüje mellett a szilveszteri hangulatról sztár fellépőink gondoskodnak: Zolbert és zenekara, Takács Nikolas, valamint Veres Mónika Nika. A Jazzy Gourmet Szilveszter közönsége először hallhatja élőben Takács Nikolas és Zolbert közös dalát, a Miami Nights-ot, azonban nem ez lesz az egyetlen meglepetés. A lemezjátszónál hajnalig Jazzkovács László keveri a zenéket a jazz, soul és funky stílus bűvöltében. Várvizi Péter chéf szilveszteri menüjét a Kovács Nimród Winery kínálatából a Jazzy Selection borok egészítik ki.

Utolsó jegyek megvásárolshatók online vagy a Larus Étteremben.ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: ITT.

A Szilveszteri jegy tartalma
– Szilveszteri büfévacsora, 2016 legjobb ételeivel, 20:00-23:00-ig
– korlátlan italfogyasztása rendezvény idején(üdvözlő ital, sör, borok, üdítők, ásványvíz, kávé)
– éjféli büfé vacsora, 00:00 és 01:00 között
– zenei program
Menü:

Szilveszteri italok
A szilveszteri jegyben foglalt italok, korlátlan fogyasztással, egész este: üdvözlő ital, sör, borok, üdítők, ásványvíz, kávé.
A további italkínálatunkból (röviditalok, koktélok) vendégeink a helyszínen történő italkupon vásárlása után fogyaszthatnak.

VÁRVIZI PÉTER CHEF SZILVESZTERI MENÜJE,
2016. legfontosabb ízeit mutatjuk be ételszigetek formájában.

Vendégvárók
Burgonyás és túrós pogácsa
Szezámos, és sajtos rudak
Sonkával tekert grissini falatok
Húsos pirog

Hideg előételek
Füstölt pisztráng, remoulade mártással és pirítóssal
Libamájterrine, portói meggyel és házi kaláccsal
Vaníliás körtekompót, rosé kacsamellel és rukkolával
Szalámik, felvágottak füstölt áruk (szürkemarha és bivaly termékekből)

Krémek, kenyerekkel
Körözött
Erdélyi padlizsánkrém
Sültpaprikás-kapros kecskesajtkrém

Levesek
Zsályás sütőtökkrém leves, tökmagolajjal
Újházy tyúkhúsleves

Streetfood sarok
Gőzkacsa – konfitált babérleveles kacsacomb, káposztával knédlibe töltve
Bárányburger, mentás, római köményes

Meleg falatok…
Tejszínes, kakukkfüves pirított gnocchi, szárított paradicsommal és parmezánszórással
Citromos bazsalikommal és petrezselyemmel töltött lazac, céklás rizottóval
Mustáros csirkemell, sóban sült sárga, vörös céklával, baby spenóttal
Fűszeres, glazúrozott sertéslapocka, sajtos burgonyapürével és sült almával
Burgundi marha, sült zöldségekkel
Marhaburger (magyar tarka)

Sajtok világa
Szőlő és a kenyér
Sajtok világa – nemzetközi sajtválogatás a világ legjobb sajtjaiból

Desszertek világa
Passióleves, friss áfonyával
Tarte tatin (almatorta), rumos vaníliaszósszal
Eszterházy torta
Flódni
“Cukorka”
Dunakavics – “sós földimogyoró, színes cukor karamellbe bújtatva”

Éjfél után
Korhely leves
Klasszikus roppanós virsli, helyben sütött kenyérrel, mustárral és frissen reszelt tormával
Sült kakukkfüves malac oldalas, lencsefőzelékkel
Töltött káposzta
További részletek jazzyszilveszter.hu oldalon, vagy Larus Étterem – 1124 Budapest, Csörsz utca 18/B – Tel: 06-1-799-2480

Recepción jegyvásárlási lehetőség (1124 Budapest, Csörsz u. 18/B)
2016.12.26-30. – NYITVA 11:30 -22:00-ig
2016.12.31. – NYITVA – 11:30 – 19:00-ig


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió